Friday, November 4, 2011

Hea eeskuju

Otsustasin, et räägin selles potituses sellest nädalast, sest see nädal jääb kindlasti mulle alatiseks meelde.

Esmaspäeval ja teisipäeval käsisin läbirääkimise koolitusel. Kolmapäeval käisin koolis. Need ei ole ju ometi olulised asjad?! Aga mis oli neljapäeval? Jah, neljapäev oligi see oluline päev mu elus. Esmaspäeval leidsin enda postkastist huvitava KUTSE Lahedale Koolipäeval, mis toimub neljapäeval.
Pean tõdema, et tõesti oli see mu lahedaim koolipäev. Niii lahe päev lihtsalt! Tõsiselt! See ei olnud mitte ainult fun, vaid ka ma õppisin väga palju. Õnne tuleb märgata! Seda otsides jäädki seda otsima, kuna sa ei märka seda - see oli peamine mõte, mis mul päevast meelde jäi. Peale selle jõudis minuni ka see, et õppima peab ja sellest Lahedast Koolipäevast sain inspiratsiooni õppimiseks. Peaks vist hakkama pingutama.

 Lahedale Koolipäevale sattusin siiski tänu konkursile Hea Eeskuju, mille võitis Erki Vellama.Vasakult vaadates on neljas ja viies pilt minust ja seal juures olev tekst on ka minust. Miks mina, Merily peaks olema Hea eeskuju. Oma kandidatuuri ei esita keegi ise, vaid keegi teine. Minu kandidatuuri esitasid Siiri Liiva ja Katrina. Aitäh teile!
Lisaks võimalusele osaleda Lahedale Koolipäeval pälvisin koos teiste noortega preemiareisi Rootsi. Ma praegu ei tea veel sellest reisist rohkem midagi.

Lavale minnes hakkasin värisema. Enne kui pingilt püsti jõudsin tõusta, ennem kui mu nimi lausuti hakkas mul jalad ja käed värisema. Teadmine, et mu nimi iga hetk öeldakse ligi 700 inimese ees ja ma pean kõndima veel lavale - see teadmine võttis lihtsalt jalad nõrgaks, kui tunne oli võimas. 68'st noorest seisid parimad laval JA MA OLIN ÜKS NENDEST. Uskumatu, et olin 20 parema seas. See teadmine pole mulle veel 100% kohale jõudnud. Ja see üritus oli veel üle Eestiline. See, et ma jõudsin nii kaugele oli kindlasti tänu Siiri ja Katrina heale kirjutamisoskusele, aitäh!

Lahedast Koolipäevast veel nii palju, et jätke see nimi enadale meelde ja minge kindlasti järgmine aasta. See on küll kallis lõbu, kuid leidke võimalus. Paljud said sinnna tänu koolile. Veel pilte!

Loodan, et teile meeldis selline postitus, selliseid väga tihti ei tule,
Merka

3 comments:

  1. Ei taha su head tuju ära rikkuda, kuid kas see siiski käsitööblogi pole? Võiksid ju endale oma blogi teha, kus kirjutad muidu enda elust ja hardstylest.

    ReplyDelete
  2. Sa ei riku mu tuju kohe kindlasti mitte. Igal on oma arvamus. Jah, see blogi on eelkõige käsitööblogi, kuid mulle meeldivad siuksed vaheldust tekitavad positused, muidu kõik muutub liiiga igavaks. Enda elust mulle ei meeeldi avalikult kirjutada, kuid arvasin, et see sündmus tasub jagamist. Selline asi juhtub arvatavasti kord elus ja see on väga suur tunnustus minu jaoks. Otsustasin seda jagada. Ma ei pannud sellele postitusele isegi labelit, kuna arvan, et selliseid enam ei tule.

    About our blog.
    See on meie blogi, kus tahame Teile näidata, millega me vabal ajal oma aega sisustame- enamasti on selleks käsitöö. Enjoy! :)

    Nii, et see on meie blogi ja me teeme seda eelkõige enda jaoks. Meie blogi on täpselt selline nagu meile meeldib. Pealegi, me ei jõua Katrinaga nii palju teha käsitööd, et blogi täita tihedate postitusega ning seetõttu ka sellised erinevad postitused.

    Aga aitäh sinu ausa arvamuse eest, kindlasti jätan meelde.

    ReplyDelete
  3. mulle küll meeldib kui nii ka kirjutatakse, aga see mu arvamus :D

    ReplyDelete