Tuesday, September 6, 2011

Smurfid

The Smurfs

Kui kuri võlur Gargamel smurfid nende külakesest minema kihutab, peavad nad läbi aegportaali meie maailma, täpsemalt New Yorgi Central Parki põgenema. Ise vaevu õunapikkused, tuleb neil Suures Õunas leida tagasitee kodukülla, enne kui Gargamel nad kinni võtab.
-Cinamon
Enne kinosaali sisenemist oli väga suur sagin igal pool. Oli kuulda laste kilkeid ja sünnipäeva õnnitlusi. Mõne väikse lapse sünnipäev oli vist. Film ise algas väga muinasjutulikult, aga mida film edasi seda tänapäevasemaks ja põnevamaks muutus. Peaks ütlema, et selle filmi vaatamine on kõige suurem kinoelamus viimsel ajal. Nimelt nagu ennem ütlesin oli palju väikseid lapsi liikvel ning terve saal oli neid täis ja mis te arvate, kuidas väiksed lapsed reageerivad naljakate kohtade peale? Meie, vanemad inimesed muigavad omaette aga nemad muidugi naeravad, naeravad laginal nii, et terve saal kajab. Ja see naer oli niiiiiiii nunnu lihtsalt! Mul endal tekkis ka kohe nii suur isu naerda. Lihtsalt super kui mõnusa meeleolu tekitas see naer. Keset filmi pärast järjekortset naerukohta hõikas üks väike kutt üle terve saal oma mega armsa häälega: "See on nii äge film!" Pärast seda lauset olid emotsioonid nii laes. Vapustav lihtsalt!
Paha nõid Gargamel! Iga kord, kui ta haiget sai, näitasid lapsed oma näputega ekraani suunas ning naersid ta üle! Väga sõge tegelane on see Gargamel:)
Tegelased, kelle juurde smurfid varjusid seal suures linnas.
Oleks vaid meil ka selline müstiline kuu...

Treiler



Nüüd ruttu kinno,
Merka

No comments:

Post a Comment