Monday, October 24, 2011

Minu uued lemmikud

Jess, lõpuks said valmis minu kaks armast kinnast. Sõbranna suutis need kohe ristida soolikateks, sest need on nii pikad ja peenikesed. See peaks olema minu hindeline töö koolis kahe veerandi peale, aga mul juba valmis. Oleks veel varemgi valmis saanud, aga mul kadus vahe peal isu neid teha, kuna pöidla(ava)ga oli probleeme. Muster on vanavanaema tehtud kindlat võetud. Unustasin küll kindast pilti teha, aga need on samasugused välja arvatud roosa värvus ja pöidla tegemise tehnika. Mina ei saanud aru, kuidas ta sai neid pöidlaid teha, mingi trikiga tehtud.  Käsitöö õpetaja koolis ka ei suutnud mind mitte kuidagi aidata, pean ikka kõik ise ära tegema!

Mäletate minu lemmik muusika postitust? See postitus sai nii positiivset vastukaja, kui ka negatiivset Otsustasin, et ma eraldi postitust ei hakka tegema, kuid mõne postituse lõppu panen mõne hea laulu. Kellele ei meeldi see ei pea ju kuulama.

Minu südant võitnud TNT aka Technoboy 'N' Tuneboy ning nende laul Club Shock Anthem, mis on kindlasti selle kuu üks lemmikutest.

Merka

3 comments:

  1. Oh kui armsad. Kust sa sellise ilusa mustri leidsid?:)

    ReplyDelete
  2. Aitähh! Vanavanaema kinnastelt tehtud muster. Leidsin kindad, tuli idee ja hakkasingi kuduma. Kui sa oled huvitatud, võin sulle mustri ülesse kirjutada. :)

    ReplyDelete
  3. Kui see just liiga keeruline pole, siis oleks see sinust väga armas :)

    ReplyDelete